BART & EVELIEN

WIJ HADDEN EEN DROOM ...

Dorp20_CMYK_Logo2%20pdf-01_edited.png

ABOUT

Een jaar geleden zijn we gestart om deze droom te verwezenlijken en eindelijk is het zover. Ons Friet Eethuis in het landelijke Bassevelde is klaar.

Het kreeg de naam "DORP 20".

Jong en oud is dan ook van harte welkom vanaf oktober om onze verse frietjes te komen proeven. Deze frietjes worden overigens gebakken in plantaardig vet.

De onverzadigde vetten hierin staan bekend om hun positieve gezondheidseffecten.

 

In ons Friet Eethuis Dorp 20 vindt u de klassieke Vlaamse frituur terug waar gezelligheid voorop staat. Een van onze blikvangers zijn de vers gemaakte hamburgers op de plaat die je ook kan combineren in een menu naar keuze voor eenzelfde prijs . Verder hebben we in de zomer verse slaatjes en is er ook spaghetti bolognaise te verkrijgen .

 

Voor wie frietjes ter plaatse wil eten zijn 30 zitplaatsen voorzien en op ons terras kunnen nog eens 20 mensen zitten met zicht op een prachtige kerktoren. 

Voor de kleintjes is er een speelhoek voorzien.

 

Ook aan passende dranken werd gedacht, zo kunt u genieten van een streekbiertje, een lekker wijntje, alsook geurende koffie en meer ...

Onze aardappelen werden uitvoerig getest en komen van een kweker in de buurt die alles zelf doet, van plant tot frietklare patat.

 

 

Bart, Evelien en hun team

heten jullie dan ook van harte WELKOM

 

Heel graag tot binnenkort!